Resultatet


Spenat och fetaostpaj!




Så här gjorde jag:

Botten: blanda 1,5 dl grahamsmjöl och 1,5 dl vetemjöl, 2 ägg, ca 50g smör, tillsätt vatten tills du fått en slät och fast deg, förgrädda på 200 grader ca 10 min.

Fyllning: Förväll ca 400g bladspenat (fryst går också bra), krydda med vitpeppar, spiskummin och koriander.

Smula 150 g fetaost i pajskalet och strö över spenaten, blanda 2 dl röd mjölk med 2 ägg och häll över i pajen.
Grädda i ugnen på 200 grader i ca 30-35 min.



Kommentarer
Postat av: Helena W

Ser gott ut tjejen!!

2012-05-13 @ 18:22:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0