Högskoleprovet


Skönt att ha det gjort! 







Myskväll


Idag så skulle jag och min söta vän H ut och ta femman, 26 minuter var målet och kvällen innan satt vi och spände nävarna och kände oss väldigt "jävlar anamma".
Stunden var kommen och vi trotsade regn och kyla och åkte iväg, en kilometer in i uppvärmningen slår motivationshandikappet till som en pungspark och det hela slutar med att vi tar personsämsta på tvåan och åker hem. Haha! Så kan det gå liksom...

Kvällen blev åtminstone bra, vi gjorde lyxig räksallad och jordgubbspaj och kollade på skräckisar. <3




Middag för två sjukt hungriga tjejer!










Middag


Gott, enkelt och billigt!
Pasta, creme fraiche, ärtor, skinka, vitlök och svartpeppar.






Lunch


När man känner sig helt inspiratonslös, osugen på mat och har dåligt med tid så blir dettta nästan alltid resultatet. Kinamix och tonfisk med vitpeppar...






Beroende


Är helt beroende av mannagrynsgröt med kanel, mycket socker och mjölk just nu, ingen annan frukost duger.







Ambivalens


Hela dagen idag har jag känt mig ivrig och lite förvirrad, somnade sent, vaknade alldeless för sent, och fick liksom ingen ordning på mig själv. Senaste dagarna har ju en stor förändring ägt rum, och nu har jag helt plötsligt ganska mycket att ta itu med och få gjort. Jag är i alla fall sjukt glad och förväntansfull, och tillslut så fick jag lite styrsel och tog mig till och städade och lagade lite mat och flyttade lite saker.

På kvällen ringde C och ville springa, jag kände att dagsformen var sådär men vi proppade i oss lite pwo och åkte iväg till hemlingbyoch rev av ett riktigt bra pass trotts allt. Riktigt roligt var det!



Idag blev det wookade grönsaker och nudlar med kokosmjölk och röd curry.

Efter träningen klämde jag i mig en superstar, frukt och en gainer.


Leftovers


Idag har jag gjort mjölkpannkaka av resterna från igår, man hackar upp de kalla pannkakorna och kokar dem i mjölk. Det är klart när de mesta av mjölken har absorberats, blanda ut med sylt och servera. Sjukt mycket godare än att mickra och äta som "vanligt".







Frukost



Pannkakor med lönnsirap!








Middag



Ikväll blev det laxfile i ugn fylld med flöde pikant paprika, ungsrostad potatis, sötpotatis, dragon och zucchini. Serveras med örtagårdssallad och citroncreme.







Voilà!


Tårta med hemmagjord sockerkaksbotten, ett lager med hemmagjord citroncreme, ett lager med marsancreme, varje lager är också strösslade med hallon. Ganerad med grädde, kiwi, physalis, vindruvor och färska hallon.

Sjukt gott!







Jag bakar!


Stay tuned for results!








Frulle



Dagens frulle! Fruktsallad med vattenmelon, kiwi, vindruvor, torkade aprikoser, valnötter och keso!
Pilla inte bort melonkärnorna, dom är fulla med nyttiga fettsyror och vitaminer, dessutom är dom riktigt goda!







Påfyllning



Det vart ju ett rejält löppass idag så innan jag går och lägger mig fyller jag på med lite blomkålssoppa strösslad med fetaost, bravo päron/hallon och en apelsin.

Sov gott!







Efter träning



Proteindrink (2 glas) efter löppass: 1½ dl proteinpulver med banansmak, 3 färska kiwis, en pressad citron, ca 2 dl frysta hallon och ca 2-3 dl havredryck.






Fiskbullar



Idag har jag ätit fiskbullar med kokt potatis, smör och handskalade räkor! Blir som en helt annan maträtt när man lyxar till med lite räkor!

Nu ska jag och H bege oss ut och springa!







Hallå!



Äntligen har jag synkroniserat pulsklockan! Nu sitter jag och H med en varsin smoothie och tar det lugnt.






Smoothie med vattenmelon, hallon och citron!






Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0