Knivar


Kanske bästa knivarna som finns? Jag är i alla fall supernöjd med mina Globalknivar, otroligt slitstarka och behåller skärpan i evigheter!

För att dina knivar ska hålla så länge som möjligt är det viktigt att du sköter dom ordentligt.
  • Handdiska direkt efter att du använt kniven. Använd ett milt diskmedel och torka kniven helt torr med en kökshandduk, knivar ska aldrig maskindiskas.
  • Använd rätt underlag, använder du din kniv på marmor, sten, porslin eller glas kommer du att förstöra din kniv.

  • Förvara knivarna i ett bra knivställ eller på magnetlist, låt dem inte ligga löst i en låda.

  • Rätt kniv till rätt ändamål, försök aldrig bryta, bända och hugga i t.ex. frysk kött eller ben om den inte är avsedd för det.






Kommentarer
Postat av: Karl

Bra tips där på hur man skall ta hand om sina knivar, man är ju lat ibland o diskar dom i maskin.

2012-05-10 @ 12:28:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0